Så lägger du en snygg ögonskugga

Vill du lyckas med en fin makeup är det viktigt att ha viss kunskap, skicklighet och även använda bra produkter. Att applicera ögonskugga är ett moment som kräver en del jobb, lämpliga verktyg och sminktillbehör.

Lyckas med din makeup

Det finns en mängd olika metoder och stilar vad gäller ögonskugga. Dock är strävan att uppnå en bra skuggning något som de flesta är ute efter. Inom makeup är det alltid viktigt att lägga en bra bas därför kan det vara en bra idé att lägga en primer innan du applicerar ögonskuggan. På så sätt får du en slät och jämn yta att börja ifrån vilket är viktigt för att lyckas med skuggningen. En primer kan dessutom motverka att ögonskuggan kladdar under dagen. Beroende på vilken stil och form du vill åstadkomma är det viktigt att använda professionella och rena borstar i passande storlekar. Ska du använda olika färger är det dessutom bra att förbereda fler borstar.

Bra produkter på nätet

Du kan handla allt för din sminkrutin på nätet. Online hittar du allt från ögonskuggor i spännande nyanser och prisvärda set till praktiska primers. Därmed kan din makeup sitta på plats och se fräscht ut under hela dagen.