Handla dina kläder online med live shopping

Tekniken utvecklas ständigt, så gör även ditt behov på smidiga och effektiva funktioner. Live shopping är en relativt ny idé som gör att du kan få uppleva allt det roliga med att strosa i butiker, från soffan. Funktionen är bra för både dig som kund, samt för miljön.

Handla på bästa sätt

När du shoppar live får du se experter och andra människor med kunskap, prata om sina produkter. De kan förklara varför du behöver deras produkt samt vad den gör och hur den fungerar. Du får även möjligheten att ställa frågor under tiden. Kanske har du frågor om material, pris, funktion eller användningsområden som du vill veta innan du konsumerar.

Genom att du kan få svar på eventuella frågor innan du handlar, är det större chans att du är nöjd med det du köper hem. Du slipper då skicka tillbaka dina paket vilket är bra för miljön. När du skickar varor fram och tillbaka över jordklotet släpper det ut mycket fossila bränslen. Vår planet tar stryk av det vilket innebär att en minskning av det, är en positiv förändring. Online kan du finna allt du behöver och få svar på alla frågor du kan tänkas ha.