Det magiska med inredning

Inredning är inte bara vad du har och ser i rummet. Det är ett skepp du designar som bestämmer hur det yttre reser in i ditt inre. Det kan vara skepnaden av dina möbler eller färgerna på dina gardiner men det viktiga är att rummet speglar din avsikt.

Du vill ha ett glatt och ljust rum men oavsett hur mycket solljus som kommer in så känns det tråkigt. Du strävar efter ett mysigt vardagsrum men det känns mörkt och dystert.

Det roliga är att prova sig fram

Om du känner frustration över att det inte blir som du vill så kan du andas och ta ett steg tillbaka. Det roliga är att prova olika saker tills något träffar just rätt. Du behöver inte känna dig ensam, stress från inredning är vanligt.

Planera i god tid

Kanske tidigt att börja tänka på julen och inredningen kring den säsongen men gör det till ett roligt projekt. Fundera redan nu på var en färgglad duk eller matta skulle kunna passa in i rummet. Om du redan vet hur du vill ha det och vilket material du vill använda så beställ redan idag vad du behöver för att göra dina tankar till verklighet.