Dags för ny säng till sovrummet

I genomsnitt sover vi cirka tjugosex år under vår livstid. Därför är det extra viktigt att sömnen är högkvalitativ och att vi trivs där vi sover. Och vad påverkar vår sömn om inte den säng vi väljer att sova i?

Natten - dagens grundsten

Utan en god natts sömn är det svårt att må bra och vara pigg. Därför är det extra viktigt att trivas i den miljö du sover. Mörkläggning och ljuddämpning är två komponenter som spelar in i detta. När vi störs av ljus och oväsen är det svårt att komma till ro och nå den djupsömn vi behöver.

Möbeln i fokus

Men det finns en annan viktig komponent som spelar in i nattens sömn och det är såklart sängen. Denna madrass på fyra ben möjliggör stillsamma och mjuka nätter, såväl som mysiga morgnar och kvällar.

Dags att uppgradera

Så när är det dags att skaffa ny säng? Oftare än du tror! Dels av hygieniska själ, vi svettas rikliga mängder under sömn vilket innebär att madrassen samlar upp vätska. Även fjädrarna i madrassen behöver ses över. På Lindholms Loftet finns en mängd olika alternativ för dig som söker en ny skön säng att spendera din nätter i.