Rensa i smyckeskrinet

Så här inför jul så kanske det kan vara läge att rensa ur smyckeskrinet. Både för att det kan komma nya smycken i något paket under granen men också för att du kanske själv vill köpa något nytt och något som du kommer använda oftare.

Om du har guldsmycken som aldrig används så kan du sälja detta på nätet. Hos företaget Guldpost så beställer du enkelt ett hem ett rekommenderat brev som du lägger ditt guld i för värdering. Här får du den information du behöver om du vill sälja dina guldsmycken. Det är ett smidigt sätt att få pengar för det guld som du aldrig använder. Du kan pengarna inom 24 timmar efter värdering och du accepterat allt.

Smycken som kanske inte har något större värde kan du sälja genom Blocket eller någon köp- och säljsida på Facebook. Det kan finnas någon som har ett intresse av något smycke som du inte längre använder. Ett annat alternativ är att byta med någon väninna. Kolla upp om någon av dina vänner är intresserad av att byta smycken med dig. På så sätt så kommer ditt gamla smycke till användning och du får något nytt som du inte använt tidigare.

Det finns även ställen som säljer begagnade smycken som du kan titta hos. Hos bland annat Erikshjälpen så säljer de secondhand smycken på nätet. På så sätt så hjälper man till att förbättra för utsatta barn i världen. Det finns mycket annat på deras sajt som kanske kan passa så här inför jul. Det kanske bli julklappar till hela familjen.