Mode för mannen

Att handla mode för en man har tidigare vara ett litet dilemma då det kanske inte funnits tillräckligt med ställen att handla på. Om man tittar på en shoppinggata exempelvis i Stockholm så har det funnits mer möjligheter än i Umeå.

Men det börjar att se annorlunda ut. Fler och fler butiker letar sig ut online och Scottsberry är en av dessa, här hittar du snygga skjortor och trevliga accessoarer för just män. Just accessoarer som slipsar, flugor, bälten och hängslen kan vara svårt att hitta i vanliga modebutiker för herrar. Med hjälp av nätet så blir det hela så mycket enklare. Hos en och samma butik online kan du hitta hela din outfit, hur läckert är inte det.

Även modeveckorna för herrmodet ökar i vårt avlånga land, det som tidigare enbart fanns i vår huvudstad finns även numer i Göteborg. Metro skriver en artikel som säger att detta är Sveriges första renodlade modevecka för herrar vilket är inspirerande och spännande för alla modemedvetna gentlemän, ja naturligtvis de kvinnor som vill förkovra sig i herrmodet.

Ta dig en titt runt på Internet så kommer du att upptäcka att det blir fler och fler modebloggar som riktar sig enbart till manligt mode. Veckorevyn listar ett antal manliga modebloggare som kan vara värda att kolla upp. Att hitta inspiration hos andra är vanligt och genom att hitta sin stil innebär inte att kopiera någon annans syn på manligt mode utan att hitta det man gillar och trivs i.