Köpa rätt sminkprodukter

Smink är en storsäljare på nätet, inget snack om saken. Det finns hundratals olika märken, många klädesbutiker har sin egen sminkkollektion samtidigt som du kan köpa exklusiva produkter från några av de största skaparna av läppstift och ögonskuggor. Med sådant utbud är det lätt att bli lurad och köpa undermåliga produkter. 

Hitta stort utbud

Bästa sättet för att slippa surfa flera timmar på olika sajter är att välja en sajt som samlar information om hundratals sajter på en och samma plats. Du kan i lugn och ro scrolla bland produkter från hela e-handelsverige och söka efter kategori istället för specifik sajt. 

Billigt men bra

Det bästa av världen att hitta något som kostar lite och ger mycket. Fint smink brukar kosta men det går helt klart att få ned priset genom att vända dig till en e-butik istället för en fysisk butik. Du kan inte köpa bra sminkprodukter för bara några kronor, då får du verkligen vad du betala för. Men under rea-tider kan du göra riktiga kap om du inte är kinkig när det kommer till märke.

Kvalité före kvantitet

Lägg några tjugolappar extra på ditt läppstift, din ögonskugga eller mascara. Dessa saker används nästan dagligen och du vill att de ska räcka i flera månader. Köper du kvalitetsprodukter innehåller de starkare färger som sitter längre. Billiga läppstift från matbutiken får du applicera på nytt efter bara någon timme eller så fort du har fuktat läpparna. Dyrare läppstift behöver du applicera mindre av för att få effekt och den sitter bättre, du kan äta och dricka utan att oroa dig för att färgen ska försvinna.