Hitta skönhetsprodukter billigare

Skönhetsprodukter behövs i drivor och det är roligt att äga lite olika färger och märken. Det räcker inte med bara ett läppstift, åtminstone tre olika borde finnas i sminkväskan. Det räcker inte med bara en ögonskugga, du borde ha en hel palett att välja från. Problemet är att smink kostar en hel del, det är inte en billig hobby. Därför erbjuder vi några tips på hur du kan komma över ditt favoritsmink lite billigare. 

Utlandet

Köper du inom EU behöver du inte betala dyra frakt- och tullavgifter. Det är inte bra att köpa från Kina där kvalitén aldrig kan garanteras. Du har fler möjligheter när du beställer inom EU samtidigt som du kan hitta samma smink mycket billigare om du köper det från exempelvis Italien istället för Sverige. Då kommer du även att stöta på nya, inhemska märken.

Priserna i USA kan se lockande ut men tänk på att frakten kan ibland bli dubbel så dyr som kostnaden för varorna. Då har vi inte ens räknat med tullkostnaderna som tillkommer när paktet kommer till Sverige. 

Rabattkoder

Vill du hellre shoppa i hemlandet ska du söka efter rabattkoder. Du behöver inte gå in på företagets egna sajt, externa sajter som Rabbattsök samlar rabbattkoder från flera butiker och märken som du kan nyttja. Du kan därmed stöta på rabattkoder som du aldrig hittat annars.

Rabattkoder kan ge dig några procent på ditt köp eller erbjuda gratis frakt. Det finns dock många gamla rabattkoder som cirkulerar på nätet. När du väl har hittat en sajt som är duktig på att uppdatera och rensa ut gamla koder borde du bokmärka den.