En klocka i trä?

Finns det något som är mer rätt i tiden än en klocka i trä?

Att vara nära naturen, med naturliga material är utan tvekan rätt just nu. Och vad kan vara häftigare än en klocka i trä?

Nuförtiden finns det klockor i allt från acacia till björk och de ser inte bara fantastiska ut, de sitter skönare på handen också. Oavsett om du är van med läder, plast eller metall så är alla något otrevliga på huden. Där läder och plast håller kvar värmen skaver metall. De båda första kan ha moraliska eller etiska problem också, beroende på vad man tycker är viktigt.

En klocka i trä ger en helt annan känsla. Den känns lätt och torr mot huden och den skaver inte alls som en klocka i metall. Hela klockan blir dessutom lättare än en motsvarande i stål. 

Var hittar jag en träklocka?

Du kan hitta träklockor hos Landshopping, en sajt som säljer just hantverk, för alla träklockor av klass idag är handgjorda.


Välkommen

Välkommen till oss, här så skriver Louise och Erika. Vi kommer att blogga om mode i första hand, då det är vårt stora intresse. Det kan hända att Erika kommer att skriva om annat också då hon har andra intressen också som fotografering och inredning.

//Louise och Erika

Senaste Nytt


Facebook