Dags för en förändring

Börjar det vara dags för en förändring i ditt liv. Känner du igen dig med den formuleringen? Du kanske är en av dessa som konstant arbetar med att förändra något men kommer inte någonstans. Det är inte helt enkelt att skapa nya rutiner i livet som skapar någon form av förändring.

Ge dig själv ett löfte

Det behöver inte vara nyår för att man ska ge något löfte. Det kan lika gärna vara efter semestern som man ger löftet att man ska börja träna mer. Kanske det till och med är så att man måste ge det löftet varje dag för att det ska kunna genomföras. Om du nu gett ett löfte om att börja röra på dig mer så se till att köpa ett par riktigt bra löparskor för att komma igång med löpning på allvar. Har du väl bestämt dig så gäller det att skapa bra rutiner för sin löpträning. Det finns egentligen inga ursäkter för att du inte ska ge dig ut i löpspåret.

Bli inspirerad av andra

Genom att umgås med andra som tärnar så kan man få inspiration från dessa. Se till att umgås med likasinnade som kan hjälpa dig på traven i din träning. Självklart så kommer det dippar när man tärnat ett tag. Man kanske har lite ont i kroppen och man känner efter ett par extra gånger innan man kommer iväg på sin löpning. Självklart så ska man lyssna på kroppen och om man är sjuk så ska man naturligtvis inte träna. Men det kanske är bara dåliga tankar som kommer och man skapar en ursäkt för att stanna hemma.